snowworld-barcelona-inside-skitrack

UNA NOVA EXPERIÈNCIA

Esquiar a la ciutat no és el mateix que esquiar a la muntanya i no cal fingir que ho sigui. No cal pretendre, mitjançant fotos d’arbres de Nadal, crear a Snowworld Barcelona un ambient de muntanya ‘autèntic’. L’espai on es baixin els 300 metres de la pista de neu no serà un pastiche ni dels Alps, ni dels Pirineus, sinó que serà un ‘hall’ lluminós, llis, ampli, lliure de bigues i pilars que en altres pistes d’esquí indoor interrompen la vista. No es veurà l’estructura metàl·lica, ni tampoc les instal·lacions, perquè aquestes passaran per l’exterior.

Indoor-skitrack-barcelona-pista-esqui

UN ESPAI URBÀ I MODERN

Estàs enmig de la ciutat i l’experiència d’una nau àmplia, completament lliure, de fins a 75 metres és el que serà autèntic ‘URBAN SKI’. Estarà molt ben il·luminada gràcies a les últimes tecnologies LED i poques vegades hauràs vist un espai interior tan blanc i tan clar… i esquiable també de nit!

Des de la part inferior hi haurà un telecadira per a sis persones, més un tele-esquí, que et portarann fins a dalt. I quan arribis al cim podràs veure-hi (a través d’una finestra molt ben aïllada!) La Mediterrània, el delta del Llobregat i fins i tot Montserrat.

Llavors baixes.

indoor-skitrack-snowworld-barcelona-

Esta entrada también está disponible en: Spanish