INTEGRACIÓ URBANA

skitrack-snowworld-b01-arquitectes-a
plaza-under-skitrack

UN NOU BARRI

SnowWorld Barcelona se situarà al barri de la Marina del Prat Vermell, dins la ciutat de Barcelona i just als peus de Montjuïc. Allà es converteix en la unió entre la zona portuària i la ciutat dels habitatges, dels comerços i dels carrers i zones verdes. Connecta amb el passeig de la Zona Franca i amb el carrer Energia, passant pel parc que serà el cor del nou barri del Prat Vermell. Serà un edifici que ajudarà a estructurar el seu entorn.

under-the-skitrack-ice-rink

UN COMPLEX MULTIFUNCIONAL

El complex inclou una multitud d’usos per convertir-se en un petit barri esportiu compost de diversos edificis. Tindrà els seus carrers i els seus espais públics i aquests connectaran alhora amb l’entorn directe. La peça més gran és òbviament la pista d’esquí, que té 300 metres de llarg, 16.000 m2 de neu amb 50 metres de desnivell. Als peus d’aquest volum es situa la zona d’entrada amb el carrer interior Snow-street, que neix  a partir de l’eixamplament de la vorera del carrer Motors i que es fica entre la pista d’esquí i el cos elevat del fitness-wellness.

.

snowworld-fitness-wellness-b01-arquitectes
snowworld-outside-b01arquitectes

SKATE PARK

Després hi ha les pistes de gel, una de lúdica i una altra per a competicions i entrenament de professionals. A aquestes se’ls uneix també el volum de les pistes de curling. Aquesta és una zona que tindrà la seva pròpia zona de terrassa exterior, amb vistes al ‘skate-plaça’, un parc amb 400 m2 de ‘bowls’. Aquest esport té molts aficionats a Barcelona i pocs llocs destinats practicar-lo.

A la primera planta del complex s’hi troba l’espai obert que uneix l’hotel, els restaurants i l’accés al fitness a través d’un llarg pati amb piscina. L’edifici SnowWorld Barcelona busca sempre la relació amb l’exterior, perquè en aquesta ciutat el millor que es pot fer gran part de l’any és estar a fora.

skate-barcelona-snowworld2

Esta entrada también está disponible en: Spanish